Zeilboot huren in Friesland dat wordt genieten op de Friese meren

Heb jij ook zin om een zeilboot te huren in Friesland?

Maar geen idee welke zeilboot verhuur mogelijkheden Kuiper Watersport allemaal te bieden heeft? Misschien heb je een zeilschool elders in Nederland of buitenland en wil je een zeilkamp / trainingskamp organiseren in Friesland. Wil je dit jaar eens op zeilvakantie of een dagje zeilen en varen op de prachtige Friese meren. Zoek je teambuilding mogelijkheden. Ontspanning, actief bezig zijn en veel plezier zijn perfecte redenen om te zeilen voor een succesvol bedrijfsuitje. Vanuit Uitwellingerga, goed bereikbaar vanaf de A7, vaar je zo het Sneekermeer op. Lekker zeilen op het Sneekermeer in Friesland. De wind om je hoofd en de wind in de zeilen. Sportief en ontspannen tegelijk. Als je meerdere dagen wil zeilen, maar niet aan boord wil slapen, combineer dit dan met een verblijf in de groepsaccommodatie (voor groepen vanaf 15 personen).

Je huurt een Polyvalk zeilboot

Je huurt bij ons een open zeilboot van het type Polyvalk, desgewenst met buitenboordmotor. Mede door zijn geringe diepgang is de polyvalk een zeer populaire zeilboot. Deze zeilboot is ideaal voor zowel een beginnend als een ervaren zeiler. De zeilboten zijn dubbelwandig, dus onzinkbaar, en door de vaste kiel zeer stabiel. Een goede tuigage, de snelstrijk installatie, de rolfok en de zelflozende kuip staan garant voor veilig en onbezorgd zeilen voor jongeren en volwassenen.

Maak een prachtige zeiltocht in Friesland

Kuiper Watersport heeft de beschikking over 19 zeilboten. Je kunt dus met groepen tot 95 personen ons terecht voor leuke zeilboot tochten. Een hele dag of halve dag en zelfs een meerdaagse zeiltocht. Alles is mogelijk. En bij terugkomst kan Hobbykok Henk een heerlijke maaltijd voor je klaarzetten. Dat maakt een dagje zeilen helemaal compleet. Vraag naar de mogelijkheden. Voor meerdaagse zeilboot tochten kan je een grote comfort dektent huren. Zo kan je met vier personen aan boord slapen.

Vergaderlocatie nodig? Dat kan geheel op jou wensen

Vergaderen is altijd maatwerk en daar zijn we dan ook helemaal op ingesteld.
Makkelijk te bereiken vanaf de A7. Parkeren is gratis!
Maak je wensen kenbaar vraag gerust naar de mogelijkheden.
+31 (0) 515- 559 657Mail ons

Arrangementen

Tot in de puntjes verzorgde arrangementen

Bekijk Meer

Word lid van de Henk Club!

Ontvang voordelige kortingen

Bekijk Meer

Aanbieding E-bike

Huur voordelig een E-bike en ontdek Friesland

Bekijk Meer

PolyValk verhuur 2019

Een ankertje en waterkaart en zwemvesten kunt u zonder kosten meekrijgen.
Waarborg: € 250,– per boot te voldoen contant voor afvaart!
Reservering:
Na reservering ontvangt u de bevestiging en dient 50% van de huursom te worden voldaan. Het restant van de huursom dient uiterlijk voor afvaart te zijn overgemaakt of ter plaatse te worden voldaan.
Annulering:
Annuleringskosten: per boot 50 % van de huursom bij annulering korter dan 8 dagen voor vertrek. Bij te slecht weer blijft in overleg de boeking staan voor een volgende keer.

Word lid van de Henk! Club

Profiteer van aantrekkelijke kortingen als je een zeilboot gaat huren.
Zodra je betaling binnen is profiteer je direct van aantrekkelijke kortingen!
Bekijk je VoordeelInschrijven