Mooi gelegen ligplaatsen in Friesland

Ligplaatsen in Friesland

Kuiper watersportvakanties heeft tien ligplaatsen in Friesland voor jouw jacht of motorboot. Deze geven je directe toegang tot het Sneekermeer en de andere Friese meren. De goede bereikbaarheid vanaf de A7 en gratis parkeren maken het tot ideale haven voor je boot en jouw watersportvakantie.

Ligplaatsenverhuur in Friesland

Boxen voor afmetingen van een boot max. 11 x 4 mtr. met een langssteiger van ongeveer 10mtr, ondersteund door 2 palen, waardoor de steiger zeer stabiel is. De loopbreedte is 50 cm daardoor makkelijk te belopen. Diepgang 1,2 mtr.Prijs voor het hele jaar 12 maanden € 1.200.00, dus incl. btw , stroom en drinkwater (beiden normaal gebruik).

Ligplaatsen langs onze dijk, lengte variabel, maar wel met maximale lengte van 14 mtr. Diepgang max 1.2 mtr. Er bevinden zich geen voorzieningen op het dijkje, maar wel voldoende aanleg ogen. Prijs voor het hele jaar in overleg.

Ideale ligging in Friesland

Door de ligging van ons bedrijf in Friesland is het niet alleen zeer goed aan te rijden met een auto, ook de bushalte is slechts 300 meter bij ons vandaan. Tevens beschikken wij over voldoende parkeerplaatsen welke voor jou als vaste gast gratis zijn. Ons bedrijf ligt midden in het Friese merengebied aan klein vaarwater zodat het altijd rustig is in onze haven. We bevinden ons aan de zuidkant van het Sneekermeer.

Toeristenbelasting € 1,25 p.p.p.n. Dit wordt verrekend aan de hand van de werkelijke aantal nachten aan boord in onze haven.

Vergaderlocatie nodig? Dat kan geheel op jou wensen

Vergaderen is altijd maatwerk en daar zijn we dan ook helemaal op ingesteld.
Makkelijk te bereiken vanaf de A7. Parkeren is gratis!
Maak je wensen kenbaar vraag gerust naar de mogelijkheden.

+31 (0) 515- 559 657Mail ons